Sensei Conny 3e Dan


Sensei Conny 3e DanIs in haar jeugd altijd actief geweest met sport.

Naast Judo was het zwemmen haar grootste passie.

In deze zwemsport groeide zij uit tot trainster van de plaatselijke vereniging en gaf vele lessen bij met name de jeugd.


In 1989 starten zij met het volgen van Kyokushin lessen door haar fanatieke kinderen, die al waren gestart met Jeugd kyokushin karate.

Zij behaalde in 2006 haar 1e Dan in Murcia Spanje en haar 2e Dan in 2008 tijdens een trainingskamp in Barcelona.


Conny heeft 6 jaar deel uitgemaakt van de wedstrijdcommissie van de Nederlands Karate Bond en haar bijdragen geleverd aan veel positieve ontwikkelingen binnen deze club zoals het ontwikkelen van een bondspaspoort, wedstrijdschema’s, diverse certificaten, redactioneel werk ten behoeve van de correspondentie binnen de diverse organisaties. Ondersteunde Shihan Henk enorm in zijn werk voor het Kyokushin karate.


Het werken met de jeugd is voor haar een grote passie. Naast kinderopvang en in het onderwijs is het werken met de jeugd van Mu-Chin  nummer 1.                   

Door middel van sport, spel en discipline het maximale halen uit de ontwikkeling van jonge karateka’s is wat zij graag doet.


Organiseert jaarlijks vele extra activiteiten voor de karateka’s zoals examens, ouder en kind trainingen, strandtrainingen, nachttrainingen, trainingskampen, enz.


Conny is naast veel creativiteit ook altijd bezig met een gezonde leefstijl.

Juiste voeding, toepassen van kruidenleer, enz.


In 2016 mocht Conny uit handen van Kancho Jan de Bruin haar derde dan certificaat in ontvangst nemen. Ook de Shihans Pim Viguurs, Ton van Rijn en Kyoshi Peter Voogt, waar sensei Conny veel mee heeft samengewerkt, waren hierbij aanwezig.

Een bijzonder moment met fantastische mensen!


Breken
Les van Matsui op Papendal
Kamp Papendal
Training Spijk 2004