Sensei Lisa 1e Dan

 

Sensei Lisa van Deenen 1e Dan

 

Hallo

 

Mijn naam is Lisa van Deenen en ik woon in Spijkenisse.

Op 3 december 2001 ben ik begonnen met karate bij

Dojo Mu-Chin.

Ik begon net zoals iedereen met een witte band maar na veel trainen met bloed, zweet en tranen kan ik na 12 jaar trots zeggen dat ik in November 2013 mijn zwarte band

1ste Dan heb behaald.

Ik heb nog nooit overwogen om te stoppen met karate, want waarom zou je iets opgeven wat een deel van je leven is geworden en waar je met plezier naar toe gaat!?

 

Tijdens de trainingen zet iedereen zich volledig in en respecteren wij elkaar, er wordt niemand uitgelachen. Dit klinkt misschien erg serieus maar dat zijn we ook op de momenten dat het moet. Tijdens de trainingen is er altijd wel plaats voor een lolletje of 2,3!

Wij zijn een hechte groep met zijn allen en vinden het leuk om nieuwe mensen te laten kennis maken met deze prachtige sport. In mijn ogen zijn wij een echte karate familie!

 

Het karate bestaat niet alleen uit trainen, onze karateschool organiseert ook veel extra activiteiten zoals zomerkampen en wedstrijden wat ook erg leuk is om mee te maken!

Buiten karate om ga ik gewoon nog naar school en volg ik de opleiding Pedagogisch Medewerker. Deze opleiding volg ik aan het Zadkine te Spijkenisse. Ook loop ik twee keer in de week stage bij een kinderdagverblijf. Naast school werk ik in het weekend nog bij een groothandel.

 

Het Kyokushin teken staat voor uiterst, waarheid en samenwerking en ik vind dat onze karateschool dit helemaal waar maakt!

Osu

 

 

 

 

 

 

Breken 2013
   Lisa bij Sensei Conny in Spijkenisse 2004
Met Laura v Deenen 2013